v

v

MAKEDONON

         ПОЧЕТНА

 

v

v

v

MAKEDONON

 

  16 / Ауден / 2015 Македонија 

 ??????? ???? ?????????

'' Aко малото лавче расте меѓу овци, кога ќе порасне, ќe биде само една голема овца'' - Филип Македонски

ЧЕСТИТАЈТЕ СО МАКЕДОНИЈА Е СЕ И МАКЕДОНОН

ЧЕСТИТАЈТЕ СО МАКЕДОНИЈА Е СЕ И МАКЕДОНОН

         

БИДЕТЕ ОРИГИНАЛНИ и честитајте со ''ГИФ'' честитка Нова Година, Бадник и Македонска Античка Нова Година'', на Македонија е СE и МАКЕДОНОН.

ЧЕСТИТАЈТЕ СО МАКЕДОНИЈА Е СЕ И МАКЕДОНОН Елка од Македонските сонца ''ГИФ'' честитка по повод Нова Година и новогодишните празници.

ЧЕСТИТАЈТЕ СО МАКЕДОНИЈА Е СЕ И МАКЕДОНОН Елка (различна варијанта) од Македонските сонца ''ГИФ'' честитка по повод Нова Година и новогодишните празници.

ЧЕСТИТАЈТЕ СО МАКЕДОНИЈА Е СЕ И МАКЕДОНОН Елка (различна варијанта) од Македонските сонца ''ГИФ'' честитка по повод Нова Година и новогодишните празници.

ЧЕСТИТАЈТЕ СО МАКЕДОНИЈА Е СЕ И МАКЕДОНОН Елка од Македонските сонца со МАКЕДОНОН, ''ГИФ'' честитка Нова Година и новогодишни празници.. 

ЧЕСТИТАЈТЕ СО МАКЕДОНИЈА Е СЕ И МАКЕДОНОН Крст од Македонските сонца ''ГИФ'' честитка по повод Бадник, ''Водици'', новогодишни празници и итн..

ЧЕСТИТАЈТЕ СО МАКЕДОНИЈА Е СЕ И МАКЕДОНОН Крст (различна варијанта) од Македонските сонца ''ГИФ'' честитка по повод Бадник, ''Водици'', новогодишни празници и итн..

ЧЕСТИТАЈТЕ СО МАКЕДОНИЈА Е СЕ И МАКЕДОНОН Крст од Македонските сонца со МАКЕДОНОН, ''ГИФ'' честитка по повод Бадник, ''Водицѝ', новогодишни празници и итн..

ЧЕСТИТАЈТЕ СО МАКЕДОНИЈА Е СЕ И МАКЕДОНОН Крст од Македонските сонца ''ГИФ'' честитка по повод Македонска Античка 7532 Нова Година.

ЧЕСТИТАЈТЕ СО МАКЕДОНИЈА Е СЕ И МАКЕДОНОН Крст од Македонските сонца ''ГИФ'' честитка по повод Македонска Древна Нова Година.

ЧЕСТИТАЈТЕ СО МАКЕДОНИЈА Е СЕ И МАКЕДОНОН ''ГИФ'' честитка по повод Македонска Древна Нова Година.

Други примери:

Грбот н Македонија и на Македонија е СЕ

Грбот нa Македонија и на Македонија е СЕ

Розата на Василеос Филип Македонски

Розата на Василеос Филип Македонски

Македонскот сонце МА

Македонскот сонце МА

Македонскот сонце ЅЕ/ИЛЕ

Македонскот сонце ЅЕ/ИЛЕ

Македонскот сонце со маслинов венец

Македонскот сонце со маслинов венец

Македонскот сонце на Василеос Филип Македонски, СИЛНО СВЕТИ!!!

Македонскот сонце на Василеос Филип Македонски, СИЛНО СВЕТИ!!!

Василеос Александар Македонски

Василеос Александар Македонски

 

ДОНАЦИИ  ЗA МАКЕДОНИЈА Е СЕ, со  '' PayPal '' или кредитна картичка, ОДБЕРЕТЕ ГО ВИЕ ИЗНОСОТ НА ДОНАЦИЈА BO  (евра):

 

 

Секој член и симпатизер на Македонија е Се, може да донира финансиски и материјални средства зa нашата организација и така да допридонесе во остварување на нашите цели.

 

ПРИЈАТНА КОНТИНУАЦИЈА

 

Копираит © Македонија е СЕ MAKEDONIAeSE.com Сите Права Задржани

Копираит © Македонија е СЕ MAKEDONIAeSE.com Сите Права Задржани


 

ИСПРАТИ КОМЕНТАР:

 
 
ПРЕЗИМЕ
ИМЕ
ГРАД
ДРЖАВА
е-маил
КОМЕНТАР

 

 

*** Можете да не контактирате и на кoнтакт е-маил: info@makedoniaese.com

 

 

МАКЕДОНОН

- Само да одговорам на: ''Македонија треба да бара од Грција,..'', до сега ниедна влада на Македонија ''не барала'',.. значи за тоа треба политичка влада која ќе бара официјално, секако не само зборување. Во светот има интернационални закони кои мора сите да ги почитуваат сите, ние сме во Европа, но политичарите се однесуваат како да се странци. 

Непријателите насекаде имаат свои платеници, во ОН, Стразбур,.. што е најжално и во Македонија.

Во последниве 5 години, направија с, за да се оневозможи никакво барање, за Македонците. Правдата е бавна, но ќе ги стаса сите, проблем е како што гледаме 100% во Македонија од политичарите се корумпирани или биле корумпирани. 

 

 

 

 

 

Alexandroy Makedonon

Василеон Александрој Македонон и го подари светот на македонците, а тие како му возвратија,.. го отруја, фамилијата му ја уништија,... а денес наместо Македонон (Македонски) го нарекуваат ''велики'' или ''the great'', додека државата на латиница му ја нарекуваат ''Мacedonia'' - Мацедониа, итн,.. а да ќе заборавев,... дозволуваат некој друг да и бира име.

Ќе се најде ли некој да ги ''подисправи'' работите?

'' ,.. КОЖАТА ЛАВОВСКА ОД КРВ, ЌЕ СКАПЕ ОД КРВТА И ЌЕ СЀ СТОРИ ПАРЧИЊА.

КОЛКУ ГИГАНТИ, ТОЛКУ ЌЕ СЀ НАПРАВАТ ЏУЏИЊА, ТОЛКУ АРАМИИ, ШТО ЌЕ КРАДАТ И ЌЕ ЈА РАСИПУВААТ КОЖАТА ЛАВОВСКА.

СИТЕ ЌЕ ЈА САКААТ, СИТЕ ЌЕ ЈА ГАЗАТ, ЕДЕН БУДАЛА ОД РАЃАЊЕ ЌЕ ЈА БАРА.
ПУРПУРОТ ЌЕ СЕ ИСКИНЕ И ЌЕ СЕ НАПРАВИ ВАЛКАН ОД КРВТА И КАЛТА.
БЕЗОБРАЗНА ВОЈСКА ЌЕ ГО ГАЗИ УЧЕНИОТ ЧОВЕК, А ЖЕНАТА ЗА УСРАМУВАЊЕ.

НА ПОП ЌЕ ГО ДАДАТ ПУРПУРОТ ЗА ЛАЖЕЊЕ.
ДЕЦАТА НА ЖЕНАТА ЌЕ СЕ КОЛАТ И ЌЕ СЕ НАДЕВААТ НА РAЖЕН.
СИНОТ НА МЕСЕЧИНАТА ЌЕ СЕ СМЕЕ И ЌЕ СЕ СМЕАТ ДО НЕГО.

ЌЕ МОЛАТ И ЌЕ ПЛАЧАТ, СО НОЖОТ НА ТАТКО МУ, ШТО МУ ОСТАНА, ЌЕ МАВАAТ ВО ТЕМНИЦАТА.
ТРИЕСЕТ И СЕДУМ ДЕНА ЌЕ ПОМИНАТ КОГА ВИДЕЛОТО НА МЕСЕЧИНАТА ЌЕ СЕ УГАСИ И ПУРПУРОТ (СОНЦЕТО) ШТО ГО МИНУВА СИНОТО ВИДЕЛО НА НЕБОТО, ЌЕ СЕ ВРАТИ И ЌЕ ГО СТОЛИСА ВЕКОТ.

СКАПАНОТО СО ОГАН, ДЕЦАТА НА БОЖИЦАТА МАЈКА ( ДЕЦАТА НА ЖЕНАТА), ЌЕ ГО ИСЧИСТАТ БОЛНИОТ ВЕТAР.

ЗОШТО 1000 ГОДИНИ СЀ КАКО ДЕНОТ ОД ВЧЕРА. ТУКА СЕ ИСТИТЕ ПОВТОРУВАЊА НА ВРЕМЕТО КОЕ СИ ПОМИНУВА, А ОСТАНУВАШ ТИ, КАКО ФЕНИКС  СЕ ПОВТОРУВАAТ  ОД ПЕПЕЛТА, КАКО ДУХ И КАКО РАЗУМ ВИСТИНСКИ ВО ДАЛЕЧИНАТА....''

 

 

На ден 03 / Ma / 2009, е конструирана страницата на Македонија СЕ: http://www.makedonijaese.com/. Тој ден и с смета за роденден на организацијата Македонија е СЕ.

На ден 16 / Жустар / 2016, е конструирана peзepвнaтa страница на Македонија е СЕ: http://www.makedoniaese.com/

????????? B?KTOP

Уште на самиот почеток интернет страницата на Македонија е СЕ, бидејќи зборува за Вистинската Историја на Македонија со историски факти, но и актуеллни политички настани, СТАНУВА ТРН во очите на сите непријатели на Македонската Држава, ма и трн во очите на некои политички организации во Р. Македонија.

Страницата на Македонија е СЕ, е конструирана како резултат за потребите на Македонскиот Народ и друѓите да се запознаат со Вистинската Македонска Историја, политика и болното Македонско прашање.

Страницата на Македонија е СЕ е конструирана за да помогне за зачувување на македонскиот идентитет, земја, култура, јазик, право за слободен говор, мисла, движење, соживот cо другите национални малцинства во Македонија, слободно искажување и поттик на искажување HO и негување на националниот идентитет како во Македонија така и во светот.

 

ГАСНУВА  -  АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ

 

 

 

 

 

 

 

 

VASILEON ALEXANDROY MAKEDONON

 

 

 

 

 

 

 

 

Наскоро, ПОСЛЕ ПОВЕЌЕ ОД 2200 ГОДИНИ ЌЕ ИМАТЕ МОЖНОСТ ДА ГО ИМАТЕ МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ НА ФИЛИП МАКЕДОНСКИ, СО ПРАВИЛЕН ОБЛИК И ЛИК, ЦЕЛОСНО ИЗРАБОТЕНО ОД УМЕТНИЦИТЕ НА МАКЕДОНИЈА Е СЕ

 

.__VASILEON ALEXANDROY MAKEDONON__
MAKEDONONBACИЛEOHMAKEDONON

КОНТАКТИРАЈТЕСОМАКЕДОНOH И МАКЕДОНИЈА Е СЕ

За сите инфомации, контакт е-маил: info@makedonon.com, info@makedoniaese.com, info@makedonijaese.com

Македонија е СЕ, се залага за нова химна: '' Земјa Mакедонскa''

 

>
>
>

 

Alexandroy MakedononAlexandroy MakedononAlexandroy Makedonon

  
MAKEDONONMAKEDONON

НИЕ СЕ ДЕФИНИРАМЕ КАКО ЉУБИТЕЛИ НА СЛОБОДАТА 

ЗА НАС МАКЕДОНИЈА Е СЛОБОДАТА 

 АКО ИМА

МАКЕДОНИЈА

 ЗА НАС ИМА И СЛОБОДА

Копираит © Македонија е СЕ MAKEDONIAeSE.com Сите Права Задржани

Македонија е СЕ Партија на Народот на Слободата МС ПНС
Историја на Македонија

МАКЕДОНИЈА

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

MAKEDONIA

        BACИЛEOH Alexandroy Makedonon  МАКЕДОНОН

MAKEDONONАЛEКCAHДРОЈMAKEDONON

Македонско Име вечно нема да загине.
Глава даваме, Македонија и Mакедонско име не даваме.

Од Македонија и Алекcандрoj Македонон, славeн Василeoн Македон нема да се откажеме.
Cлава македонска ќе повратиме,
Алекcандрoj Македонон славен Василeoн Македон обожaваме,
Македонија, земја нај мила уважуваме.

Малку сме на број, ЕЈ, ХЕЈ,
силни сме во бој, ЕЈ, ХЕЈ.
ЕЈ, Алекcандрoj, OJ, OJ,
ЕЈ, Македонон, OH, OH.
Алекcандрoj Македонон славен Василeoн Македон, нас не предводи.